top of page

Esplaiada 40 anys!

Eiiiii què tal família? Si esteu llegint aixó és que ens coneixeu i, per tant, sabeu que ens agrada liar-la grossa! Aquest any el celebrem el 40è aniversari de l'Esplai Matinada-Pòrtics i ens hem proposat passar un dia increíble amb totes les que us vulgueu unir a la nostra energiaaaaaaaaaaaaaaaa. 💥💥💥

Si voleu compartir amb nosaltres aquest dia tant especial, reserveu-vos el 21 d'Abril i passarem una diada plena de música, tallers, dinars populars i sobretot, ENERGIA DE L'ESPLAI!!! No us ho podeu perdre!

Aquí us deixem el cartell perquè estigueu ben assebentats/des de totes les super activitats i concerts montats per a tot el dia!

Comença el compte enrere!, només falten 5 dies! Us hi esperem!

Monitores de l'Esplai Matinada-Pòrtics!

Entrades destacades
Entrades recents
Archius
Buscar per tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
bottom of page