top of page

QUI SOM?

Som l'Esplai Matinada-Pòrtics, projecte nascut el 1978 amb la convicció que l'educació en el lleure és una via d'accés clau per la transformació social.

Després de 43 anys continuem desenvolupant un projecte educatiu que implica la participació de tots i totes: infants i joves, famílies, monitors i monitores.

Actualment formem l'Esplai Matinada-Pòrtics 125 infants (dividits en 6 grups d'edat entre els 5 i els 18 anys), 35 monitors/es i 105 famílies. L'Esplai és una associació laica i sense ànim de lucre, liderada per monitors i monitores que treballem de manera voluntària, és a dir, que realitzem aquesta tasca educativa de forma altruista i no remunerada. Aquesta feina es fa amb el suport de les famílies. Tampoc tenim local

 

L'Esplai forma part d'Esplais Catalans, un moviment laic d'educació en el lleure infantil i juvenil que agrupa 108 esplais d'arreu de Catalunya.


A l'Esplai Matinada-Pòrtics ens trobem tots els dissabtes a la tarda, marxem d'excursió dos caps de setmana al trimestre, també 5 dies de colònies de primavera i 15 dies de campaments o ruta a l'estiu (les activitats d'estiu formen part de la campanya d'estiu homologades per l'Ajuntament de Barcelona).

PROJECTE EDUCATIU DE CENTRE

bottom of page