top of page

Manifest

Des de l'assemblea de l'Esplai Matinada-Pòrtics volem remarcar el missatge que vam transmetre el dia 27 de setembre en favor dels drets que creiem fonamentals com la llibertat, el dret a expressar-se i a decidir democràticament el futur de la nostra societat. És per això que rebutgem i condemnem rotundament les mesures i actuacions aplicades per l'estat espanyol en contra les institucions catalanes.


En vista de les últimes detencions i l'aplicació de l'article 155 volem donar tot el nostre suport a les institucions catalanes escollides democràticament pel poble de Catalunya, també a totes aquelles persones que es mobilitzen en defensa dels drets esmentat, i rebutjem i condemnem la presó preventiva per convocar una manifestació pacífica.


Davant aquesta situació tan convulsa creiem més que mai amb la necessitat de fer Esplai, ja que som una eina fonamental en l'educació en el lleure i un espai on fomentar els valors tan necessaris com l'esperit crític, la pau, l'empatia i el respecte a totes les idees que no busquin malmetre les llibertats dels altres. Atentament Assemblea de Monitores i Monitors de l'Esplai Matinada-Pòrtics.

Entrades destacades
Entrades recents
Archius
Buscar per tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
bottom of page