top of page

Excursió CARNESTOLTES 18-19 de febrer

La casa de colònies La Granja ens ha obert una vegada més les portes a un cap de setmana que ha estat ple d'emocions, riures i disfresses. Hem pogut gaudir d'un temps magnífic en ple mes de febrer que ens ha permès prendre el sol, jugar al pilla-pilla boig, i gaudir una vegada més d'una estupenda excursió conjunta.


El dissabte, coincidint amb la manifestació a Barcelona per les persones refugiades, l'esplai ens vam voler unir donant el nostre suport amb una foto conjunta i explicant a tots els infants i joves el motiu d'aquest acte. Tot seguit, vam córrer a buscar les disfresses i tot i la foscor, es va poder fer una rua on tots els grups van poder lluir la feina feta. Des del cel de Gremlins, fins al mar de Lendris*, vam poder gaudir d’una atracció de Kêndals, uns robots Guelts, el carrer de Cläms i rellotges Sísmics. Els monitors i les monitores també vam participar disfressant-nos d’Alícia al País de les Meravelles.


El diumenge vam aprofitar per poder estar amb els grups i la calor va permetre aprofitar el màxim del dia i renovar les piles per la setmana.


Tornem amb més ganes de continuar treballant amb l’esplai i frisant perquè arribin ja les colònies de primavera!!


Amb molt d’amor i humor,


L’equip de monitores i monitors de l’Esplai Matinada-Pòrtics

Entrades destacades
Entrades recents
Archius
Buscar per tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
bottom of page